Tuinkamers

Tuinkamers worden bij V2 Outdoor op maat gemaakt. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor het bewerken en uitmeten van uw tuinkamer. Zo weten wij zeker dat het bij uw woning past.

Een tuinoverkapping of tuinkamer uitbouw geeft u de mogelijkheid om ondanks weersinvloeden of insecten altijd lekker “buiten” te kunnen zitten. Bij een tuinkamer wordt de ruimte afgesloten met glazen schuifwanden en zijwanden.

Vaak wordt een tuinkamer ook serre of buitenkamer genoemd. De mogelijkheden van een buitenkamer zijn eindeloos, zoals extra ruimte bij feestjes of een heerlijke werkplek tijdens het thuiswerken. Zo geniet u het hele jaar maximaal van uw tuin.

Om de kwaliteit hoeft u zich niet druk te maken, Alleen het beste aluminium en het helderste glas wordt gebruikt. Voor de fundatie gebruiken wij schroeffunderingen  Een vergunning is meestal niet nodig, kijk voor meer info op: Rijksoverheid

Benieuwd hoe het in uw tuin zou passen? Bezoek onze showroom en bekijk een tuinkamer in de afmeting 506 x 300 cm, de meest voorkomende maat.

Tuinkamer V2 indeling

Offerte aanvraag

Benieuwd wat een veranda, tuinkamer, terrasoverkapping of schuifwand bij u kost? Vraag een offerte aan en u ontvangt een prijsindicatie op basis van uw wensen. Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan
Algemene voorwaarden    Disclaimer