Terrasoverkapping polycarbonaat

Met een polycarbonaat terrasoverkapping heeft u een prachtige overkapping van hoogwaardig en onderhoudsarm materiaal. Een terrasoverkapping van polycarbonaat bestaat uit een aluminium constructie met polycarbonaat platen. De polycarbonaatplaten van 16 mm met xs structuur zijn stevig en bestand tegen alle weersinvloeden. De fabrikant geeft 5 tot 10 garantie jaar op de materialen van uw terrasoverkapping. Zo kunt u lang en onderhoudsvrij van uw terrasoverkapping genieten!

  • Het frame met de aluminium terrasoverkapping en de terrasoverkapping staanders zijn van hoge kwaliteit aluminium, poedercoat in de kleur Ral 9016 spierwit, Ral 9001 gebroken wit, Ral 7016 structuur antracietgrijs of Ral 9005 zwart. Dit aluminium 6060-T6 is uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen en gaat bij een leven lang mee.
  • De coating van de terrasoverkapping heeft een dikte van 80MU wat betekent dat het tientallen jaren de oorspronkelijke kwaliteit blijft behouden.
  • Zowel de verstevigde zijliggers van de overkapping als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waardoor een stevige draagconstructie in de terrasoverkapping verkregen wordt.
  • De 16 mm polycarbonaatplaten welke standaard worden gemonteerd in de terrasoverkapping hebben een xs structuur. Door deze honingraatstructuur en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte en kunnen ze gemakkelijk worden belast.
  • Opaal melkwit of Helder, de platen van de terrasoverkapping zijn nagenoeg onbreekbaar.
Terrasoverkapping groot
Terrasoverkapping aan chalet

Offerte aanvraag

Benieuwd wat een veranda, tuinkamer, terrasoverkapping of schuifwand bij u kost? Vraag een offerte aan en u ontvangt een prijsindicatie op basis van uw wensen. Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan
Algemene voorwaarden    Disclaimer