Over ons

V2 Outdoor is ontstaan naar aanleiding van de behoefte aan een klantgerichte organisatie met als belangrijkste doel: op de beste manier de behoefte van een klant invullen. Daarbij houdt het niet op bij het verkopen van een product. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we extra deskundig zijn in het plaatsen, onderhouden en vernieuwen van terrasoverkappingen.

Ons team
Ons team bestaat uit enthousiaste, gediplomeerde en steeds bijgeschoolde vakmensen die stuk voor stuk beschikken over de expertise welke zij nodig hebben voor de verschillende afdelingen en disciplines binnen onze firma. Zo kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Almere om te voelen en te beleven wat wij bedoelen.

Onafhankelijk
V2 Outdoor is een onafhankelijke organisatie die niet gerelateerd is aan welke inkooporganisatie dan ook. Hierdoor zijn wij in staat om u alleen die producten aan te bieden waar wij als V2 Outdoor achter staan. Onze filosofie is dezelfde als die van u: een goed product voor een marktconforme scherpe prijs.

Klantgericht
Ons belangrijkste doel is om een lange termijn relatie aan te gaan met onze klanten. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen ze vaak bij voornaam. Elke klant heeft andere wensen en daarom is onze lijfspreuk dan ook “Eenheid in verscheidenheid”. Wij noemen onszelf graag een dienstverlenende organisatie. Kom het zelf ervaren en ontdekken en breng een bezoek aan onze showroom in Almere.

Algemene voorwaarden    Disclaimer