Terrasoverkapping glas

Met een glazen terrasoverkapping heeft u een onderhoudsvriendelijke overkapping van uw terras. Alle terrasoverkappingen van V2 Outdoor zijn van uitstekende kwaliteit  en worden geplaatst in een zelfdragende aluminium frame. Met veiligheidsglas van wel 1cm dik dat uitstekend is bestand tegen geluid van harde neerslag. Door de fabrikant wordt 5 tot 10 jaar garantie gegeven op het materiaal van uw terrasoverkapping.

  • Het frame met de terrasoverkapping en de terrasoverkapping staanders zijn van hoge kwaliteit aluminium, gepoedercoat in de kleur Ral 9016/spierwit, Ral 9001/gebroken wit of Ral 7016/structuur antraciet grijs. Dit aluminium 6060-T6 is uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen en gaat een leven lang mee.
  • De coating van de terrasoverkapping heeft een dikte van 80MU wat betekent dat het tientallen jaren de oorspronkelijke glanzende kwaliteit blijft behouden.
  • Zowel de zijliggers van de overkapping als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waardoor een stevige draagconstructie in de terrasoverkapping verkregen wordt. De staanders zijn standaard 110mm x 110mm.
  • Met een terrasoverkapping glas kunnen we met 2 staanders, een overspanning van wel 600 cm aan en een diepte van maximaal 300 cm.
Tuinkamer Almere 6 x 3 meter antraciet glasdak

Offerte aanvraag

Benieuwd wat een veranda, tuinkamer, terrasoverkapping of schuifwand bij u kost? Vraag een offerte aan en u ontvangt een prijsindicatie op basis van uw wensen. Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan
Algemene voorwaarden    Disclaimer