V2 Outdoor. Aantrekkelijk geprijsde kampeerartikelen!
Aantal producten: 0
Totaal bedrag: 0,00

GOEDKOOPSTE ALUMINIUM TERRASOVERKAPPING Piazza - Sunrooms - Deponti | Veranda | Terrasoverkapping prijzen | Overkapping | V2 outdoor | Flevoland


Welkom op de Terrasoverkapping pagina van V2 Outdoor. Op de Homepage vindt u de actuele aanbiedingen. 

    Terrasoevrkapping vanaf 909.00 euro                   

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

     
Terrasoverkapping TP11Alle Terrasoverkappingen welke geleverd worden door V2 Outdoor zijn van uitstekende kwaliteit.
Om voor iedere wens en mogelijkheden een Veranda mogelijk te maken hebben wij 3 verschillende klasse Terrasoverkappingen.
Quality, High Quality en Premium Quality
.

De meeste terrasoverkappingen welke wij aan onze klanten mogen leveren zijn uit het segment Quality.
Waarom? Omdat deze Terrasoverkappingen aan alle strenge kwaliteit`s eisen voldoen en minstens 15 jaar meegaan.
Een Veranda uit het High Quality segment is een overkapping welke betere isolatienormen heeft. Het polycarbonaat is ligt net als het Quality segment gewoon in goede rubbers echter de afdeklijsten hebben een betere “koude brug” onderbreking.
Ons Premium Quality segment is van het merk Stobag en wordt gemaakt in Zwitserland.
Dit zijn Veranda`s welke enkel in een Glasdak uitvoering leverbaar zijn en van alle gemakken voorzien kunnen worden.

Hieronder geven wij graag een nadere uitleg.
Wanneer u na het lezen van deze productenpagina nog vragen heeft, horen wij het heel graag.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

QUALITY TERRASOVERKAPPINGEN,

            
Altijd scherp geprijsde terrasoverkappingen! Bestel nu online, zeer snel geleverd en indien gewenst tevens gemonteerd. Goedkoopste en beste Terrasoverkappingen van NEDERLAND en BELGIE. Spoedlevering binnen 3 werkdagen mogelijk! (zonder extra kosten) Transportkosten zijn maar € 13.50 bij betaling aan de chauffeur.

Terrasoverkapping aluminium, zelfdragend met 16 mm Macrolon polycarbonaatplaten met xs structuur.
Door de fabrikant wordt 5 tot 10 jaar garantie gegeven om de Terrasoverkapping materialen!

Het frame met de terrasoverkapping en de terrasoverkapping staanders zijn van zeer hoge kwaliteit aluminium, gepoedercoat in de kleur Ral 9001/gebroken wit of tegen meerprijs Ral 7016 structuur antraciet grijs. Dit aluminium 6060-T6 is uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen en gaat een leven lang mee bij deze overkapping. De coating van de terrasoverkapping heeft een dikte van 80MU wat betekent dat het tientallen jaren de oorspronkelijke glanzende kwaliteit blijft behouden. Zowel de zijliggers van de overkapping als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waardoor een stevige draagconstructie in de terrasoverkapping verkregen wordt.

Terrasoverkapping TP101   

De 16 mm polycarbonaatplaten welke standaard worden gemonteerd in de terrasoverkapping hebben een xs structuur. Door deze structuur (honingraatstructuur) en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte en kunnen gemakkelijk worden belast. Opaal/melkwit: 50% licht doorlaat (diffuus,verspreidend licht) De platen van de terrasoverkapping zijn nagenoeg onbreekbaar.
De terrasoverkappingen zijn met behulp van onze montage handleiding eenvoudig te plaatsen. Het laten plaatsen van uw terrasoverkapping door een vakkundig montageteam is mogelijk. Deze montage terrasoverkapping dient u apart te bestellen.

De prijs van de overkapping welke vermeld wordt in de shop is voor een complete Terrasoverkapping, als bouwpakket samengesteld.De zelfdragende Terrasoverkappingen uit het Quality segment worden samengesteld uit materialen van de hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Maten van de terrasoverkappingen worden aangegeven in breedte maal diepte.
De hoogte van de overkapping is zelf in te stellen wat de toepasbaarheid enorm vergroot.
Een onderhoudsvrije terrasoverkapping voor een zeer voordelige prijs!

Prijzen incl montage betonpoeren en Ledverlichting vind u <<HIER>>

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

HIGH QUALITY TERRASOVERKAPPINGEN


Door het gebruik van eerste klas materialen zijn onze High Quality terrasoverkappingen niet alleen mooi om te zien maar ook duurzaam opgebouwd.
Zeer scherp geprijsd en leverbaar binnen 2 weken. zonder extra kosten in iedere breedte maat te bestellen. Op de cm nauwkeurig.
Wordt compleet en goed verpakt geleverd.
Piazza terraoverkappingen worden in een maximale uitval van 350 cm geleverd. Breedte is uiteraard onbeperkt.


Het Aluminium wat wordt gebruikt in deze overkappingen is van zeer goede kwaliteit en leverbaar in de kleur, Antraciet structuur Ral 7016, Gebroken wit glans Ral 9001 of wit glans Ral 9010.
Op de liggers worden extra gerubberde kunstof rails gemonteerd waar op de 16 mm Macrolon Polycarbonaatplaten worden gemonteerd. Deze worden met klikbare afdeklijsten afgewerkt zodat er een stevige en waterdichte constructie ontstaat.
De staanders zijn voorzien van een afneembare voorkant waardoor het achteraf stellen van de terrasoverkapping wordt vergemakkelijkt. De Staanders hebben aan de voorzijde een licht afgeronde vorm.
De Terrasoverkapping is leverbaar met halfronde of klassieke gootlijst en leverbaar met opaal of helder polycarbonaat.
Doordat deze overkapping niet schanierbaar is aan de wand en gootkant is het belangrijk dat deze terrasoverkapping op een stevige ondergrond wordt geplaatst om verzakkingen te voorkomen.
Zowel de zijliggers van de overkapping als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm en kunnen een behoorlijke las verdragen.

 Terrasoverkapping HQ2  

De prijs van de overkapping welke vermeld wordt in de shop is voor een complete Terrasoverkapping, als bouwpakket samengesteld.De zelfdragende Terrasoverkappingen uit het Quality segment worden samengesteld uit materialen van de hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Maten van de terrasoverkappingen worden aangegeven in breedte maal diepte.
De hoogte van de overkapping is zelf in te stellen wat de toepasbaarheid enorm vergroot
 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

PREMIUM QUALITY TERRASOVERKAPPINGEN.


STOBAG glazen daksystemen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Laat u inspireren en kies uit de vele kleuren en mogelijkheden die deze terrasoverkapping u zult bieden.Met het glazen daksysteem Terrado bent u in alle weeromstandigheden goed uitgerust. De robuuste aluminiumconstructie met poedercoating van de Terrado biedt, dankzij een geïntegreerd veiligheidsglas (VSG), het hele jaar bescherming tegen regen of sneeuw. Als het onder de zon te warm wordt, zorgt het optioneel integreerbare zonnescherm met een druk op de knop voor koele schaduw. Al naargelang het esthetisch oogpunt en de montagesituatie, kan uit drie varianten een keuze worden gemaakt

Stobag terrasoverkapping zwembad 1 Stobag side terrasoverkapping  Stobag Terrasoverkapping zwembad 2

Bij het model GP5100 wordt de dwarsbalk tegelijkertijd als waterkanaal gebruikt. De montage aan de muur gebeurt, ook «om de hoek», op een eenvoudige en tijdbesparende manier. Voor extra comfort zorgen talrijke opties, zoals een doek als beschutting tegen wind en vreemde blikken, verticale zonwering, sfeervol licht of een automatische besturing van het zonweringssysteem
Prijzen staan niet niet vermeld in de shop, deze terrasoverkapping wordt niet als bouwpakket geleverd en enkel in combinatie met montage geleverd. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


BESTELLEN


Wij doen u graag een gepaste offerte mail ons naar info@v2outdoor.nl en u heeft vaak nog dezefde dag reactie.
Bestellen kunt u op uw gemak in onze webshop, www.V2Outdoor.nl u betaald veilig via IDEAL of achteraf onder rembours (betalen aan de chauffeur). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Almere.

MONTAGE

Het monteren van de terrasoverkappingen vergt enige ervaring en handigheid.
Tegen een meerprijs wordt de Terrasoverkapping zeer vakkundig gemonteerd, zie onze montagemogelijkheden met bijbehorende prijzen.
Wij raden wij aan om betonpoeren te bestellen wanneer u geen stevige ondergrond voor de staanders heeft.
De montageprijs vermeld in de shop is alleen geldig voor de terrasoverkapping in het Quality segment. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot montagemogelijkheden dan horen wij dat graag.
V2 Outdoor is gespecialiseerd in het monteren van terrasoverkappingen en luxe veranda`s van 3 tot 18 meter.
 

AANBIEDINGEN


MAIL ONS VOOR EEN ZEER SCHERPE AANBIEDING! Info@V2outdoor.nlFOTOALBUM

We hebben heel wat terrasoverkappingen mogen monteren voor onze klanten.

Een korte impressie vindt u in ons

KEURMERK

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten mede via internet aanbieden. Met meer dan 1100 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. V2 outdoor heeft zich gecommitteerd en voldoet aan de eisen van de stichting Webshop Keurmerk.
Uw aankoop veilig bij V2 Outdoor.


 Wij zien u graag in onze showroom in AlmereAlle aluminium terrasoverkappingen kunnen vergunningsvrij worden gemonteerd!
Klik -- HIER -- voor de link naar de folder van het ministerie van volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer.

Twijfelt u nog? kom gerust langs en bel voor een afspraak
Televisieweg 39
1322 AJ  ALMERE 

Oh, en komt u liever op zondag langs, dat kan! Wij hebben voor ons pand een terrasoverkapping staan van 400 cm x 100 cm. Zo kunt u toch een indruk krijgen, maar vergeet niet, onze koffie staat klaar.
Zie de Contact & route pagina voor onze openingstijden  Bel mij terug V2 outdoor