V2 Outdoor. Aantrekkelijk geprijsde kampeerartikelen!
Aantal producten: 0
Totaal bedrag: 0,00

Over V2 Outdoor | Aantrekkelijk geprijsde Terrasoverkappingen en luxe veranda`s

Deskundigheid

V2 outdoor is ontstaan naar aanleiding van de behoefte aan een klantgerichte organisatie welke als hoofddoel heeft het op een juiste en enige manier de behoefte van een klant in te vullen.
Daarbij houdt het niet op bij het verkopen van een product maar levert V2 Outdoor ook de deskundigheid door onze jarenlange ervaring.
Ons team bestaat uit enthousiaste, gediplomeerde en steeds bijgeschoolde vakmensen die stuk voor stuk beschikken over de expertise welke zij nodig hebben voor de verschillende afdelingen en disciplines binnen onze firma. Zo kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Almere om te voelen en te beleven wat wij bedoelen.
 

Onafhankelijk

V2 outdoor is een onafhankelijke organisatie die niet gerelateerd is aan welke inkooporganisatie dan ook. Hierdoor zijn wij in staat om u alleen die producten aan te bieden waar wij als V2 outdoor achter staan. Onze filosofie is dezelfde als die van U. Een goed product voor een marktconforme scherpe prijs.

Klantgericht

V2 outdoor heeft als hoofddoel klanten te behouden. Wij weten wie onze klanten zijn en bedienen deze graag voor jaren. Hiertoe zijn wij meer dan in staat. U zult merken dat zowel onze backoffice als onze eigen monteurs de enige juiste manier van klanten bedienen kennen. Wij noemen onszelf graag een dienstverlenende organisatie en leveren u de verkoopdienst aan tot volle tevredenheid. Elke klant heeft andere wensen. Ons bedrijf richt zich op deze verschillen. De lijfspreuk "Eenheid in verscheidenheid" is een van onze uitgangspunten.  Dit kunt u ervaren en ontdekken door V2 outdoor uw aankopen te gunnen.

Aluminium Terrasoverkappingen

Al jaren is V2 outdoor leverancier en eindfabrikant van aluminium terrasoverkappingen.
Toen in 2010 de showroom te klein werd zijn wij op zoek gegaan naar een grotere
showroom. Sinds onze verhuizing naar de Televisieweg 39 kunnen wij u vier topmerken aanbieden, V2Outdoor en Deponti in de Quality line, Piazza in de High Quality line en Stobag in de Premium Quality line.
V2Outdoor en Deponti met zijn uitstekende kwaliteit, mogelijkheden en steeds een stapje voor op de concurrentie, Piazza en Stobag als erg mooie tegenhanger met dezelfde ambitie`s.
Montage is ons niet vreemd. Klein of groot, alles wordt met de laser uitgezet en ons rekenprogramma berekend alle maten.
Zo weten wij en ook u zeker dat uw aanschaf met aandacht wordt geplaatst.
 

Showroom Almere

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze uitgebreide terrasoverkappingen showroom in Almere.
Hier hebben wij alle merken opgesteld staan zodat u een goede indruk kunt krijgen van de kwalitatief zeer goede terrasoverkappingen welke wij u kunnen aanbieden.
Onze product range is voortdurend onderhavig aan uitbreiding en vernieuwing.
 

Proactieve benadering

 Bij alleen het leveren van het gekochte product blijft het niet. Juist na het plaatsen van uw bestelling, gaat de "machine" pas draaien, een proactieve benadering valt u ten deel. Bij meerdere opties van het product wordt u benaderd, om de diverse mogelijkheden door te nemen. Op deze wijze waarborgen we dat ook daadwerkelijk het door u gewenste product geleverd wordt. Ook als u een product wenst, welke onverhoopt niet in onze webshop te vinden is, zal V2 Outdoor het uiterste doen om alsnog het gewenste product voor u tegen zeer gunstige condities te kunnen leveren. Waar vindt U dit nog..........


Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten mede via internet aanbieden. Met meer dan 1100 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.
V2 outdoor heeft zich gecommitteerd en voldoet aan de eisen van de stichting Webshop Keurmerk.

Onze filosofie is dezelfde als die van U. Een goed product voor een marktconforme scherpe prijs.
Wij helpen u graag!