V2 Outdoor. Aantrekkelijk geprijsde kampeerartikelen!
Aantal producten: 0
Totaal bedrag: 0,00

Faq

Bestellen, afleveren en betalen,

-Ik wil graag een Terrasoverkapping bestellen maar mijn maat staat er niet bij.
Mail ons uw gewenste afmeting, U krijgt van ons een aanbieding voor de door u gewenste maat. Om de internetsite overzichtelijk te houden hebben wij alleen hele maten vermeld staan.

-Ik wil wel bestellen maar wanneer moet ik afrekenen?
Om u het vertrouwen te geven mag u alles achteraf betalen. Dus of bij de aflevering aan de chauffeur of na de montage aan de monteur.
Dit kan per Pin of contant.

-Ik kan bij mijn bestelling niet precies aangeven wat mijn wensen zijn.
Geen nood, bij iedere bestelling nemen wij contact op met de klant, wel zo persoonlijk!
Wij vragen dan naar uw wensen mbt de terrasoverkapping en spreken, indien mogelijk, direct een leverdatum met u af.

-Wat zijn bij u de transportkosten?
Deze zijn nagenoeg nihil, wanneer u vooraf met iDEAL betaald vragen wij € 6,50 en wanneer u achteraf betaald vragen wij € 13,50 als vergoeding.
Dit zijn kosten welke wij hanteren voor zowel Nederland als Belgie

-Ik woon in Belgie, nu kan ik niet via iDEAL betalen en hoe zit het met de BTW terugvordering.
U kunt vanuit Belgie niet met iDEAL betalen, wel kunt u er voor kiezen om het bedrag vooraf te storten op onze rekening. Wij mailen u dan de factuur.
Als u achteraf, dus bij de levering, wilt betalen dan kan dit alleen contant.
De BTW teruggave moet u zelf in Belgie regelen.

-Is het een groot pakket en moet het binnen liggen.
Alles is verpakt en mag buiten blijven liggen. Wel is het handig om de polycarbonaatplaten in een schuur of garage te leggen. Dit voorkomt regenwater in de platen.
Vuil worden de platen niet omdat ze zijn afgetaped.

-Heb ik eigenlijk een vergunning nodig voor een aluminium terrasoverkapping.
Het plaatsen van een terrasoverkapping is in principe vergunning vrij maar wel aan regels gebonden, kijk hierop op: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving/documenten-en-publicaties/brochures/2010/07/20/bij-een-hoofdgebouw-behorende-bouwwerken-aan-en-uitbouwen-carports-serres-etc.html
(kopieer deze http regel in uw standaard browser en druk op enter)

-Ik wil de overkapping eigenlijk eerst wel even zien voordat ik bestel.
Dat kan uiteraard, u bent van harte welkom in onze showroom in Almere. Belt u even als u langs wilt komen, wij zorgen dan dat er een specialist is die al uw vragen kan beantwoorden.
Wij hebben alle merken uitgestald staan zowel met glas als polycarbonaat Helder en Opaal.

-Ik heb een spoedbestelling en wil overmorgen de overkapping al hebben, kan dat.
We hebben de meeste merken gewoon op voorraad en kunnen zeer snel leveren. Dat moet dan dus geen probleem zijn. Alles in overleg.


Garantie vragen,

-Hoe zit het met de garantie?
U krijgt van ons de standaard fabrieksgarantie welke per onderdeel verschillend is. Zo zit er 10 jaar op het polycarbonaat en 5 jaar op de terrasoverkapping, op de montage geven wij 1 jaar garantie op montagefouten.

-Ik heb een beschadiging aan de overkapping welke ik niet heb gezien bij de levering.
Zodra u dit ontdekt neemt u DIRECT contact met ons op. Wij overleggen dan met u wat de beste oplossing is mbt het omruilen van het defect. Extra korting of geldteruggave wordt niet gedaan.

-Ik heb schade opgelopen aan de overkapping.
De overkapping maat deel uit van uw huis waardoor de opstalverzekering de meeste schade dekt. Eigen schuld, storm of verzakkingen vallen uiteraard niet onder de garantie.


Montage vragen,

-Ik wil de terrasoverkapping zelf monteren, kan dat.
Zeker, met het juiste gereedschap, geduld en de bijgeleverde opbouwbeschrijving moet dat wel lukken.
Alle schroeven, boortjes en zelfs de kit met kitspuit worden meegeleverd.
Wel is enige handigheid en ervaring met de bouwmaterialen vereist. U kunt er ook voor kiezen dat wij alleen de standaard montage doen en dat u zelf de overkapping afmaakt.
Zo weet u zeker dat de overkapping “kaarsrecht”staat. Alles is bespreekbaar.

-Heeft u tips voor het zelf monteren.
Jazeker, zelfs een aantal zeer nuttige. Bel ons en/of kom langs. Wij vertellen graag onze ervaringen en kunnen aan de hand van foto`s een hoop duidelijk maken.
Wij hebben ook een aantal tips online op onze montagetips pagina, zie HIER

-Als u komt monteren, wat moet ik dan doen.
Ik principe niets, wel moet er ruimte zijn in de tuin en dienen alle aanwezige obstakels aan de muur te zijn verwijdert, denk aan, nog aanwezige zonnescherm(en), klimop welke tegen het huis opgroeit, oude overkappingen, en dergelijke.
Wilt u liever dat wij deze verwijderen en afvoeren, overleg dit dan.

-Heeft u de montage instructie voor de terrasoverkapping on-line staan en kan ik deze downloaden.
Jazeker, voor de V2outdoor terrasoverkapping klik HIER en voor de Deponti terrasoverkapping klik HIER, Alle andere merken opbouwbeschrijvingen mailen wij u graag toe.

Orderstatus

Zodra uw bestelling is afgerond ontvangt u een E-mail van V2 outdoor met uw orderstatus.
Deze orderstatus berichten hebben de volgende betekenis;
• als de status "betaald" is, dan hebben wij uw order ontvangen en zullen wij de order gaan verwerken.
• als de status "af te halen" is, dan kan u de order met een kopie van de factuur en legitimatiebewijs bij ons afhalen. De routebeschrijving staat op onze website.
• als de status "afgehandeld" is, dan hebben wij de bestelling naar u toegezonden. U kunt de bestelling snel verwachten.


Bezorginfo
rmatie
TNT post
V2 outdoor kan uw bestelling aan huis of op elk willekeurig adres in Nederland en België bezorgen. Voor het bezorgen van bestellingen maken wij gebruik van eigen en externe bezorgdiensten. Voor kleine pakketten wordt gebruik gemaakt van TNT Post. De grotere pakketten worden door eigen of een externe bezorgdienst afgeleverd. Binnen afzienbare tijd zal uw bestelling worden bezorgt.
Wij berekenen € 6.50 verzendkosten. Alhalen is uiteraard gratis!
     
      
Levering onder rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering/montage. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.
Wij rekenen € 13.50 rembourskosten.


iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:
- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- U houdt zelf de controle en het overzicht op de betaling.

Alle internetbankierde gebruikers van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank en SNS bank kunnen met iDEAL betalen..

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst uw bestelling. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.


Stichting Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1100 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. V2 outdoor heeft zich gecommitteerd en voldoet aan de eisen van de stichting Webshop Keurmerk.


Retouren

Bij V2 Outdoor kunt u een artikel binnen 14 werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. (oorspronkelijke verpakking niet beschrijven en/of beschadigen).
Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. U kunt een retournummer aanvragen bij onze klantenservice, te bereiken via info@V2outdoor.nl
Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de terugbetalingsverplichting te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:
• Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof.
• Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden.
• Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
• Artikelen die beschadigd, incompleet zijn of gemonteerd zijn geweest.
• Op maat gemaakte artikelen zoals terrasoverkappingen, zijwanden, spie`s etc.
• Reeds gemonteerde artikelen.


Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice te bereiken op via Info@V2outdoor.nl
Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.
• Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen.
• U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
• U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
• Na ontvangst van uw zending, stuurt V2 Outdoor een ontvangstbevestiging via e-mail .
• Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag incl. De heen-verzendkosten direct bij binnenkomst terug, afhankelijk van uw wens.
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening

Geldigheidsduur offerte`s en aanbiedingen


Alle door V2 outdoor gedane aanbiedingen en offerte`s hebben een geldigheidsduur van 14 dagen, daarna zal er op verzoek een nieuwe aanbieding worden gedaan.


Algemene voorwaarden.

Alle verkopen en leveringen geschieden volgens onze alV2outdoor.nl/disclaimer <- algemene voorwaarden